O nas

 

V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v skoraj 30-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse. Cilj naših izobraževanj pa je pridobitev znanja, ki ga je moč takoj prevesti v dejanja.

Pravijo, da so izkušnje najboljša šola - vendar je cena lahko zelo visoka.

V okviru naših izobraževalnih programov predavatelji z udeleženci delijo svoje bogato strokovno znanje in dosedanje izkušnje iz prakse. Udeležencem tekom posameznega izobraževanja pomagajo reševati probleme s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Do dragocenega znanja boste prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.

Prenesi predstavitveno brošuro >

 

Ponosni smo, da smo postali Izobraževalna agencija leta 2019

 

 

Z vami že 20 let!

 

Za vas snujemo in izvajamo strokovne seminarje in praktične delavnice s področja odličnosti vodenja, sodobnih »lean & agile« tehnik (Premium LEAN akademija), organizacijskega designa, matematičnih modelov, projektnega managementa - v skladu s svetovnimi IPMA in PMI standardi ter Nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK (Akademija projektnega managementa), učinkovitih metod pogajanj (Izobraževalni modul v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku), pogodbenega prava, sodobnih psiholoških tehnik za uspeh v prodaji, komunikacijskih veščin, organizacije časa in dela, uspešnega doseganja ciljev, vodenja sestankov, učinkovitosti zaposlenih, strokovnih usposabljanj, optimizacije v proizvodnji, vzdrževanja, energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, nove tehnične zakonodaje in standardizacije (tudi za pridobitev kreditnih točk IZS in ZAPS), elektrotehnike, telekomunikacij, varnosti pri delu, … Poglejte si Koledar izobraževanj in se pridružite že dosedanjim 30.000 zadovoljnim udeležencem.

 

Z novimi znanji do uresničitve vaših ciljev!

 

Strokovni seminarji, ki jih izvajamo so vsakokrat odlično ocenjeni, praktične delavnice pa žanjejo navdušenje udeležencev. Zaupajte nadgradnjo znanj le vrhunskim strokovnjakom. Vaša investicija časa in denarja bo zagotovo povrnjena!

Vsako posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo tudi povsem prilagodimo potrebam in ciljem posameznega podjetja oz. organizacije v okviru naše ponudbe ˝Izobraževanje po meri˝.

Ne spreglejte pa tudi naših programov za razvoj timov in individualni coaching.

 

Založba

 

Naš založniški program obsega strokovne priročnike s področja projektnega managementa, inovativnosti in kreativnosti, obnovljivih virov energije, elektrotehnike, e-mobilnosti, graditve objektov, varnosti proizvodov in varnosti pri delu. Od leta 2000 izdajamo zdaj že uveljavljeno – Elektrotehniško revijo.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

Smo člani:

Gospodarska zbornica Slovenije

Slovensko-nemška gospodarska zbornica 

Združenje Manager 

Slovensko združenje za projektni management

Slovensko združenje za kakovost in odličnost

SIST - Slovenski inštitut za standardizacijo

> Društvo za marketing Slovenije

Agencija POTI - Z znanjem do cilja! je vključena tudi v proces Učečih se organizacij

Kontakt

Agencija POTI
Izobraževalna, svetovalna in založniška družba, d.o.o.
Stegne 7, 1000 Ljubljana

T: 01/511-39-20, 01/511-39-21
F: 01/511-39-25
E: info@agencija-poti.si
W: www.agencija-poti.si

Podatki o registraciji podjetja

ID za DDV: SI74551400
Matična številka: 5792070

Številka transakcijskega računa:
33000-0001159917

Addiko Bank d.d.,
Dunajska cesta 117, 1000 Ljubljana, Slovenija

Povejte naprej:

Delavnica mi je ogromno doprinesla k mojemu osebnemu razvoju; zadali smo si cilje, ki se ji bom z velikim veseljem in dopolnjevanjem znanja trudila doseči in uresničiti. Odlično! Hvala!
Franja V. produktni vodja – DELAVNICA: Psihološke tehnike za uspeh v prodaji

Delavnica je zelo zanimiva in odgovarja na veliko vprašanj v povezavi z vodenjem in motiviranjem. Vse pohvale gredo predavatelju, ki je na tako lahkoten in predvsem zanimiv način podajal izkušnje in znanje.
Ivan B., CEO – DELAVNICA: Vodja z leskom v očeh – Sodobni načini vodenja in motiviranja sodelavcev